Play’N Go ger tillbaka vikingtiden

Det svenska företaget Play’N Go har släppt den 27/04/2017 sin nya spelautomat Viking Runecraft. Således drar företaget nu också på den norra mytologin och dess gudar. Av spelautomaterna Thunderstruck och Hall of Gods of Microgaming och NetEnt har denna genre redan blivit känd. Tricket här: Den här gången är runorna, de nordiska

karaktärerna och mindre gudarna själva fokus.

Design och gameplay av Viking Runecraft skiljer sig avsevärt från den klassiska moderna 5-hjuls-maskinen. Så här har spelaren möjlighet att spela på 7 × 7 hjul. Paylines är inte tillgängliga på platsen. De 49 runorna faller nerifrån, om 5 identiska symboler berör varandra horisontellt eller vertikalt, krediteras en vinst. Detta skiljer dig tydligt från konkurrensen. NetEnt är till exempel när den 24 april Slots saga Legends: Hansel and Gretel fortsätta på den klassiska 5-hjuls konstruktion. Som med alla moderna spelautomater finns det också några gratis spins och andra funktioner som förklaras mer detaljerat nedan.

Gameplayen och funktionerna förklaras kortfattat

Först, som med vilken plats som helst, måste användningen väljas. Från € 0,10 till € 100 tillhandahålls som marginal av mjukvaruproducenten. Sedan trycks startknappen och runorna faller nerifrån. Om du vinner, försvinner de symboler som är ansvariga för det och nya kommer efter dig. Denna så kallade lavin effekt är inte ny i scenen och används mest för att öka spänningen medan du spelar.

Mer ovanligt här är mängden funktioner. Bonusspelet här kallas “Guds gåva”, “Runes of Valhalla” eller “Rangnarok”. Även om gameplayen redan är bekant med avvikelsen från de klassiska vinstlinjerna och skräpseffekten från andra mjukvaruproducenter, kan man ställa nya accenter här, särskilt med spelets komplexitet. Så det finns en ökning i spelnivå för vinster i vissa konstellationer på skärmen, vilket kan leda till bonusspelet “Runes of Valhalla”. Det visar också en destruktiv laddning. När den är full, framkallas mytologiska varelser som Fenriswolf, Migdarschlange, Surtens Flammor eller Loki. Efter en sådan förstöring finns det möjlighet att aktivera Rangarok-funktionen, där det är möjligt att spela gratis spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *